F. Starik over zijn boek Een steek diep

Bestel Een steek diep bij BOL.com

Bestel dit boek via onderstaande link of via de SH♥P en steun ons (5% commissie, geen extra kosten).
//

Beschrijving

Een steek diep volgt in alle hoofdstukken hetzelfde patroon, net als bij de tv-serie Six Feet Under: er komt eenmelding van een eenzame dode binnen, er wordt een dichter aangezocht, er vindt een uitvaart plaats, er wordt koffiegedronken. Maar dan is daar de fenomenale schrijver Starik, die op zoek gaat naar de verhalen achter de verloren levens en met zijn relativerende en geestige pen het laatste afscheid beschrijft. Zijn empathie en scherpe oog voor het veelzeggende detail maken Een steek diep tot een uniek en indrukwekkend boek.

Details

  • Uitgever(s): Nieuw Amsterdam
  • ISBN’s: 9789046811184
  • Voor het eerst gepubliceerd in: 2011

Like of Share

Goed verhaal toch. Like, tweet of share deze video svp met je vrienden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *