Anton Valens over zijn boek Het boek Ont


Door daphne | July 3, 2012

“Mensen die geobserdeerd zijn door voorvoegsels hebben vaak moeite om hun eigen post open te maken. En daar proberen deze mannen elkaar bij te helpen.”

Anton Valens, 48, kunstenaar, schrijver & postbode, Amsterdam

Lees Ont nu

Wil je dit boek bestellen? Doe dat via de links hieronder svp.
Je steunt ons met de commissie, en het kost je niks extra.

Bestel dit boek nu bij BOL.COM. Of bij LIBRIS, STORYTEL, AKO, BOOKSPOT of eBOOK.nl. Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Waar gaat Ont over?

Met de overgang van de gulden naar de euro breekt voor Isebrand Schut de financiële ijstijd aan. Na oneervol ontslag als callcentermedewerker probeert hij zijn leven op de rit te krijgen door een zelfhulpgroep op te richten. De ambities van de leden van Man&Post strekken echter verder dan het saneren van hun administratie: de Limburger Jean-Luc wil van de wietplantage in zijn woonkamer af, de psychiatrisch verpleegkundige Sylvio probeert als vj naam te maken in het Groninger uitgaanscircuit en de voorman Ebel Formsma staat op de bres voor de ondergrondse toiletten op de Grote Markt.
Wanneer de flamboyante en bemiddelde organisatieadviseur Meckering uit Nieuw-Buinen zich bij de groep meldt, wordt Isebrand uit zijn inertie getild. Meckering, met zijn fenomenaal onnavolgbare redeneerkunst, neemt hem mee op een lange reis naar de oorsprong van het voorvoegsel ‘ont’.
Het Boek Ont is een bij vlagen hilarische, bloedmooi geschreven roman waar het talent van Anton Valens van elke pagina af spat. Man&Post is een onvergetelijke vriendenclub.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


One Reply to “Anton Valens over zijn boek Het boek Ont”

  1. Ha, ik heb dit boek een tijd geleden kado greekgen. Ik was eerlijk gezegd een beetje beledigd! Ik vond het ook nogal Amerikaans op een Dr. Phil achtige manier. Dat slaat bij mij niet goed aan, maar de vriendin van wie ik het kreeg was er helemaal begeesterd van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *