Michiel Stroink over Een fractie van het geheel – Steve Toltz“Het allergaafste is dat Steve Toltz de absolute stilistische meester is. Hij schrijft echt zinnen waar je soms dagen over na kunt denken.”
Michiel Stroink, 31, schrijver & communicatieadviseur, Amsterdam

Bestel Een fractie van het geheel hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Een fractie van het geheel over

Meet the Deans! Helden of criminelen? Gekken of profeten? Familie of vijanden?

Moet Jasper Dean zijn paranoïde vader Martin haten of houdt hij eigenlijk zielsveel van hem? Moet hij medelijden met hem hebben of hem vermoorden? Zijn vader, een maniakale, onaangepaste filosoof die altijd krampachtig probeert het leven te analyseren, maakt zijn zoon tot onwillig klankbord voor al zijn bevindingen.

Martin Dean probeert zijn leven lang uit de schaduw van zijn broer te stappen: de succesvolle, populaire sportheld annex topcrimineel Terry Dean.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


One Reply to “Michiel Stroink over Een fractie van het geheel – Steve Toltz”

  1. 1-6-10Schippers zegt: Ik heb mn e-reader via een boekhandel gekcoht (devriesboeken.nl). Had hem de volgende dag! Ondanks dat het een elektronisch apparaat is vind ik het toch fijner/ leuker om hem bij een boekhandel te kopen! 0Waardeer dit antwoord

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *