ico-spacergreyico-spacerwhiteico-zoekenico-spacerredNieuwe video'sico-spacerredVideo's per genreico-spacerredico-geslachtico-spacerredVideo's door auteursico-spacerredVideo's per taalico-spacerredVideo's per leeftijdico-spacerredMust see video'sico-spacerredico-spacerwhiteIk wil ook een video makenico-spacergrey2ico-uitlegico-spacergrey2Wekelijkse email nieuwsbriefico-spacergrey2Koop je boeken via ons.ico-spacergrey2ico-spacerwhite

SPECIAL – Scholieren video’s

Samen met Scholieren.com maken we video’s met middelbare scholieren, op 10 scholen in Nederland en Vlaanderen. Heel leuk om te doen, nog leuker om de video’s te bekijken en bovendien een inspiratie voor andere scholieren die hun boekenlijst nog niet rond hebben.

De video’s worden gepubliceerd op Scholieren.com, bij de betreffende boekverslagen, en stapsgewijs ook op Whyilovethisbook.com.

Bekijk de video’s per school:

(nog niet alles is live, we werken er hard aan.)

Mogelijk gemaakt door

Dit scholenproject van Whyilovethisbook en Scholieren.com is mogelijk gemaakt door bijdragen van Stichting Lezende Nederlandse Taalunie en het Nederlands Letterenfonds. Waarvoor dank.