Karin over Naar Het Hart Van Borneo – Redmond O’Hanlon

Bestel Naar Het Hart Van Borneo bij BOL.com

Bestel dit boek via Whyilovethisbook bij Bol.com en steun ons (5% commissie, geen extra kosten).
//

Beschrijving

In zijn inmiddels klassieke reisboek Naar het hart van Borneo beschrijft Redmond O’Hanlon zijn zoektocht naar de witte neushoorn op Borneo. Samen met dichter James Fenton reist hij over de Baleh-rivier tot diep in het hart van de jungle, op weg naar een nog niet geëxploreerde bergketen. Als de expeditie ten slotte het gebied bereikt van de befaamde Ukit-stam, worden de blanke leden van de expeditie algauw omringd door opgewonden jongeren, die weinig geïmponeerd zijn door de ouderen van de stam, en liever de laatste discodans leren.

Like of Share

Goed verhaal toch. Like of share deze video svp met je vrienden.

One Reply to “Karin over Naar Het Hart Van Borneo – Redmond O’Hanlon”

  1. 12-8-09 zegt: Ik wil graag een ereader gaan kopen, maar er zijn vehcnrillesde websites die ereaders verkopen waaronder:ebookreaderstore.nl Ik heb nogal slechte ervaring met online aankopen. Daarom mijn vraag, heeft iemand ervaring met deze webwinkel? En is het aan te raden hier te kopen?Of kan ik beter offline kopen? 0Waardeer dit antwoord

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *