Jelle over IJsbeer, ijsbeer, wat hoor jij daar? – Bill Martin & Eric Carle“Het is echt enorm leuk en een aanrader, voor zeven keer per week.”
Jelle, 35, theatermaker, Amersfoort

Bestel IJsbeer, ijsbeer, wat hoor jij daar? hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat IJsbeer, ijsbeer, wat hoor jij daar? over

Een grappig vraag-en-antwoordspel voor de allerkleinsten van Eric Carle, de maker van Rupsje Nooitgenoeg. Ijsbeer, ijsbeer, wat hoor jij daar? Een leeuw die brult, daar luister ik naar.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


2 Replies to “Jelle over IJsbeer, ijsbeer, wat hoor jij daar? – Bill Martin & Eric Carle”

  1. Wat jammer dat je de rvgteieus nog niet enthousiast gekregen hebt. Maar je kunt toch ook in eigen beheer een boek uitgeven? Dat kan dan toch ook heel succesvol worden?Marieke

    1. Hallo ErikIn de laatste week van de vkniatae heb ik het boek cadeau gekregen van een leerling.Ik heb het boek mee op vkniatae genomen en heb er heel wat heerlijke uurtjes mee beleefd…een prachtig, spannend en verrassend boek, het is een boek dat je niet graag aan de kant legt…..nog even lezen hoe het verder gaat…..kortom; zeer boeiend!Ik zal het boek zeer zeker promoten in de bovenbouw van onze school. We ontvangen ook ieder jaar een schrijver op school, het zou eventueel onderdeel kunnen zijn van een stuk promotie…..kinderen vinden het prachtig als een schrijver de school bezoekt!Tot slot…..ik kijk uit naar deel 2 en 3!Met vriendelijke groeten, Alex HendriksBasisschool De MeulehookGeleen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *