Boekenbal video – Hugo Borst over Alsof het voorbij is – Julian Barnes


Shortlist Europese Literatuurprijs, Winnaar Man Booker 2011.
“Toen ik het uit had, heb ik het meteen weer herlezen en heb ik al die wijze, filosofische zinnen weer herkauwd en geproefd. Het was eigenlijk nog indrukwekkender.”
Hugo Borst, 49, schrijver, Rotterdam

Bestel Alsof het voorbij is hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Alsof het voorbij is over

De tijd heeft Tony Webster ingehaald: ineens is hij een man van middelbare leeftijd, die met weemoed terugkijkt op zijn schooljaren. Hij heeft vriendschappen, een carrière en een huwelijk gehad, een best makkelijke scheiding. Hij heeft zeker nooit geprobeerd iemand pijn te doen. Maar het geheugen is niet perfect. Het kan altijd verrassen, zoals een brief van een advocaat zal bewijzen.

Alsof het voorbij is is het verhaal van een man die voorgoed afscheid neemt van de beloftes van zijn jeugd. Doorweven met Barnes' kenmerkende precisie, vaardigheid en inzicht is dit een werk van een van 's werelds voornaamste schrijvers.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


One Reply to “Boekenbal video – Hugo Borst over Alsof het voorbij is – Julian Barnes”

  1. He ketnet!!!Jammer oengeg kan ik niet naar de boekenbeurs.Maar ik heb wel een tekstje !!!!Het is boekenbeurs iedereen is super blij want ketnet is er bijP.S. (Dit is spesial voor julie!!!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *