Bart over Oorlogshond – Robert Anker

 

Bestel Oorlogshond

Bestel al je boeken via ons op Bol.comBestel dit boek via Why I Love This Book en steun ons (5% commissie, geen extra kosten). Bestel dit boek. Of nog beter: bestel al je boeken via ons.

Beschrijving

“Michiel de Ruyter – what’s in a name? – is een man van de daad. Als charismatische leraar klassieke talen heeft hij een grote aantrekkingskracht op zijn leerlingen. Hij vormt zijn gymnasiasten tot een soort elitekorps dat zich moet keren tegen de toenemende populistische sentimenten in de maatschappij.
Maar is dat werkelijk wat hem drijft? Is het idealisme dat hem vervolgens naar Afrika voert, waar hij deel uitmaakt van een rebellengroep? En is het idealisme als hij weer later een volkse afscheidingsbeweging in het oosten van het land leidt naar een uiterst gewelddadige opstand? En wat maakt hem altijd zo aantrekkelijk voor vrouwen? Oorlogshond is een harde, verontrustende roman over iemand die alleen staat in een angstaanjagend lege wereld.”

Details

  • Uitgever(s): Querido
  • ISBN’s: 9789021440163, 9789021440422
  • Voor het eerst gepubliceerd in: 2011
  • Deze video is opgenomen voor het project wat Whyilovethisbook samen doet met Scholieren.com. Meer video’s hier.

Like of Share

Goed verhaal toch. Like of share deze video svp met je vrienden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *