Rob over Wereldeters – Marjolein de Vlaam


Door Marc | December 27, 2011

“Je wilt graag dat je kind een wereldeter wordt. Je weet ook dat je het zelf niet was. Daar gaat dit boek over.”

Rob, 65, creative director, Hoorn

Lees Wereldeters nu

Wil je dit boek bestellen? Doe dat via de links hieronder svp.
Je steunt ons met de commissie, en het kost je niks extra.

Bestel dit boek nu bij BOL.COM. Of bij LIBRIS, STORYTEL, AKO, BOOKSPOT of eBOOK.nl. Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Waar gaat Wereldeters over?

Kinderen zijn de beste eters die er zijn. In principe lusten ze alles. Zijn het wereldeters. Als je ze maar kunt boeien aan tafel.
In het boek WERELDETERS lees je hoe kinderen werkelijk alles van de wereldkeuken eten. Het geheim is kinderlijk eenvoudig. Vertel leuke verhalen en weetjes over het land waar het eten vandaan komt. Met verhalen alleen kom je er echter niet. Je hebt ook smakelijke gerechten nodig. Daarin voorziet het los bijgevoegde receptenschrift.
Het bevat 30 gezonde en gevarieerde gerechten, drie per land. De gerechten zijn aangepast aan de smaak van kinderen. Eenvoudig en snel te bereiden en met ingredienten die gemakkelijk verkrijgbaar zijn.

WERELDETERS is een vrolijk boek voor kinderen in de leeftijd van 4 - 12 jaar en hun ouders. Boordevol weetjes, fotos en illustraties Bij het boek zit een los receptenschrift, twee paspoortjes en een stickervel met landenstickers.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *