Rob over Wereldeters – Marjolein de Vlaam

BESTEL Wereldeters
Bestel dit boek via Why I Love This Book en steun ons met de 5% commisie. Of nog beter: bestel al je al je boeken via ons.
Bol.com 12ebooks Luisterrijk
Bestel dit boek Dit boek is niet beschikbaar als e-book. Dit boek is niet beschikbaar als luisterboek.

 

Beschrijving

Kinderen zijn de beste eters die er zijn. In principe lusten ze alles. Zijn het wereldeters. Als je ze maar kunt boeien aan tafel.
In het boek WERELDETERS lees je hoe kinderen werkelijk alles van de wereldkeuken eten. Het geheim is kinderlijk eenvoudig. Vertel leuke verhalen en weetjes over het land waar het eten vandaan komt. Met verhalen alleen kom je er echter niet. Je hebt ook smakelijke gerechten nodig. Daarin voorziet het los bijgevoegde receptenschrift.
Het bevat 30 gezonde en gevarieerde gerechten, drie per land. De gerechten zijn aangepast aan de smaak van kinderen. Eenvoudig en snel te bereiden en met ingredienten die gemakkelijk verkrijgbaar zijn.

WERELDETERS is een vrolijk boek voor kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar en hun ouders. Boordevol weetjes, fotos en illustraties Bij het boek zit een los receptenschrift, twee paspoortjes en een stickervel met landenstickers.

Details

  • Uitgever(s): Wereldeters
  • ISBN’s: 9789081774208
  • Voor het eerst gepubliceerd in: 2011
  • Meer info: www.wereldeters.nl

Like / Share / Rate

Goed verhaal toch. Like of share dit artikel met je vrienden…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *