ico-spacergreyico-spacerwhiteico-zoekenico-spacerredNieuwe video'sico-spacerredVideo's per genreico-spacerredico-geslachtico-spacerredVideo's door auteursico-spacerredVideo's per taalico-spacerredVideo's per leeftijdico-spacerredMust see video'sico-spacerredico-spacerwhiteIk wil ook een video makenico-spacergrey2ico-uitlegico-spacergrey2Wekelijkse email nieuwsbriefico-spacergrey2Koop je boeken via ons.ico-spacergrey2ico-spacerwhite

Why I Love This Book video’s in de boekwinkel!

Why I Love This Book in de Plantage BoekwinkelOnline meets offline: Boekhandel Plantage Overtoom, Whyilovethisbook.com en retailbureau Kega slaan de handen ineen om meer beleving naar de boekwinkel te brengen.

Deze week is in de Plantage vestiging op de Overtoom in Amsterdam een pilot gestart: laat je inspireren in je speurtocht naar een mooi boek door de video’s op het touch-screen in de winkel.

Ga er maar eens kijken als je in de buurt bent. We zijn heel benieuwd wat je ervan vindt. Plantage, Overtoom 8, Amsterdam.

Trackbacks

  1. […] idee al opgepikt: in de Plantageboekwinkel op de Overtoom in Amsterdam staat sinds deze week een WILTB-zuil. Vind ik leuk:LikeWees de eerste om post te […]