ico-spacergreyico-spacerwhiteico-zoekenico-spacerredNieuwe video'sico-spacerredVideo's per genreico-spacerredico-geslachtico-spacerredVideo's door auteursico-spacerredVideo's per taalico-spacerredVideo's per leeftijdico-spacerredMust see video'sico-spacerredico-spacerwhiteIk wil ook een video makenico-spacergrey2ico-uitlegico-spacergrey2Wekelijkse email nieuwsbriefico-spacergrey2Koop je boeken via ons.ico-spacergrey2ico-spacerwhite

Manuscripta was fantastisch

wiltb@manuscriptaDe Why I Love This Book Partytent stond bij Manuscripta. We hebben ontzettend veel leuke video’s gemaakt, met o.a. Patty Brard, Henny Huisman, stadsdichter F. Starik, Marga van Praag, Jan Sibelink, Philip Freriks, Rik Felderhof, Yvonne Kroonenberg, Joke Bruijs, Manon Uphoff, Anita Witzier, Flipje uit Tiel, Youp van het Hek, John Boyne, Nico Dijkshoorn, en nog veel meer schrijvers en bezoekers.

Vanaf woensdag elke dag een nieuwe Manuscripta video op de site. Je vindt ze allemaal hier.