Joni over De geschiedenis van de liefde – Nicole Krauss



“Het is een prachtig en ontroerend boek, met twee heel bijzondere personages. Ik heb het boek twee keer gelezen, en er telkens nieuwe dingen in gevonden.”
Joni, 32, freelance redacteur & organisator Young Art Festival, Beverwijk

Bestel De geschiedenis van de liefde hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat De geschiedenis van de liefde over

Leo Gursky tikt iedere avond tegen zijn radiator zodat zijn bovenbuurman weet dat hij nog leeft. Maar zijn leven was niet altijd zo eenzaam: zestig jaar geleden, in het Poolse dorp waar hij was geboren, werd Leo verliefd. Hij schreef een boek, een liefdesverhaal, en dat manuscript komt nu opeens weer tevoorschijn, met verstrekkende gevolgen.

Niet ver vanwaar Leo woont, worstelt de veertienjarige Alma met het verlies van haar vader. Alma is vernoemd naar een personage in het boek De geschiedenis van de liefde, dat haar vader aan haar moeder gaf toen ze elkaar net hadden leren kennen. Nu is haar moeder onder mysterieuze omstandigheden gevraagd het boek te vertalen. Dit betekent voor Alma het begin van een avontuur, om haar naamgenote te vinden en haar familie te redden.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *