Why I Love This Book op Radio 4

radio4Vrijdag 2 september, om 07:15 (ja dat is vroeg) kun je een interview horen op Radio 4. In het programma De ochtend van 4, met Margriet Vromans , word ik geïnterviewd over wat we zondag 4 september gaan doen op Manuscripta.

Manuscripta is de feestelijke opening van het boekenseizoen. In het eerste weekend van september presenteren meer dan honderd Nederlandse uitgevers de nieuwe titels van het komende seizoen. U kunt genieten van boekpresentaties, podiumoptredens, interviews met bekende en debuterende auteurs, signeersessies, exclusieve previews van boekverfilmingen en bijzondere buitenacts.

Kom ook! Why I Love This Book maakt er video’s. Meer info hier.

UPDATE: Hier kun je het fragment luisteren.
(En inmiddels weet ik de juiste uitspraak van Ulysses… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *