@ Manuscripta op zondag 4 september

wiltb@manuscriptaWe staan op Manuscripta. Zondag 4 sept. Met een partytent. Why I Love This Book maakt er weer video’s met bezoekers, schrijvers en wie maar wil. In 1 minuut vertellen over een boek wat je raakt. Kom je ook?

Manuscripta is de feestelijke opening van het boekenseizoen. In het eerste weekend van september presenteren meer dan honderd Nederlandse uitgevers de nieuwe titels van het komende seizoen. U kunt genieten van boekpresentaties, podiumoptredens, interviews met bekende en debuterende auteurs, signeersessies, exclusieve previews van boekverfilmingen en bijzondere buitenacts.

Met o.a. Nico Dijkshoorn, Connie Palmen, Jan Siebelink, Saskia Noort en Mies Bouwman. En dus met WhyILoveThisBook.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *