ico-spacergreyico-spacerwhiteico-zoekenico-spacerredNieuwe video'sico-spacerredVideo's per genreico-spacerredico-geslachtico-spacerredVideo's door auteursico-spacerredVideo's per taalico-spacerredVideo's per leeftijdico-spacerredMust see video'sico-spacerredico-spacerwhiteIk wil ook een video makenico-spacergrey2ico-uitlegico-spacergrey2Wekelijkse email nieuwsbriefico-spacergrey2Koop je boeken via ons.ico-spacergrey2ico-spacerwhite

@ Manuscripta op zondag 4 september

wiltb@manuscriptaWe staan op Manuscripta. Zondag 4 sept. Met een partytent. Why I Love This Book maakt er weer video’s met bezoekers, schrijvers en wie maar wil. In 1 minuut vertellen over een boek wat je raakt. Kom je ook?

Manuscripta is de feestelijke opening van het boekenseizoen. In het eerste weekend van september presenteren meer dan honderd Nederlandse uitgevers de nieuwe titels van het komende seizoen. U kunt genieten van boekpresentaties, podiumoptredens, interviews met bekende en debuterende auteurs, signeersessies, exclusieve previews van boekverfilmingen en bijzondere buitenacts.

Met o.a. Nico Dijkshoorn, Connie Palmen, Jan Siebelink, Saskia Noort en Mies Bouwman. En dus met WhyILoveThisBook.com