Kila & Babsie over hun bundel Stereo. Met muziek.“Hoi, wij zijn Kila & Babsie, duodichters. En wij treden sinds 2005 op met onze stereo poezie. En nu willen we graag een voorproefje geven uit onze bundel, met het gedicht Rare winkel.”
Kila & Babsie, 23, student literatuurwetenschappen & grafisch ontwerpen, Utrecht & Amsterdam

Bestel Stereo hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Stereo over

Sinds 2005 vormen Kila van der Starre en Babette Zijlstra samen het dichtersduo Kila&Babsie. Kila&Babsie zijn geen standaard dichters. Vanzelfsprekend is hun eerste bundel Stereo ook geen standaard bundel. In hun debuut zijn gedichten te lezen die het dichtersduo in stereovorm voordraagt.

Daarnaast zijn er ook foto’s, krantenartikelen, programmaboekjes, lovende woorden van fans en kritische woorden van collega’s in verzameld. Hoe vaak hebben Kila&Babsie opgetreden in een auto? Hoeveel objecten zijn naar het dichtersduo vernoemd? In welke stad traden ze het vaakst op? Wat was de raarste locatie? De bundel geeft een overzicht van de poëzie en een kijkje in het leven van het dichtersduo Kila&Babsie.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


One Reply to “Kila & Babsie over hun bundel Stereo. Met muziek.”

  1. Ik ken Kila en Babsie verder niet ofzo, maar deze bundel heb ik wel gelezen een keer, en die vond ik echt heel erg leuk. Ja, echt leuk. Mooie gedichten maar niet te hoogdravend enzo. ofzo. Echt mooi, favoriete gedicht: die ene over pannenkoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *