Kila & Babsie over hun bundel Stereo. Met muziek.

 

Bestellen via WILTBBestellen? Doe dat dan svp via ons. Why I Love this Book ontvangt 5% van de verkoopprijs. Daarvan doen we deze site.
Of beter nog: bestel al je Bol boeken via ons.

Bestel Stereo:

 

Beschrijving

Sinds 2005 vormen Kila van der Starre en Babette Zijlstra samen het dichtersduo Kila&Babsie. Kila&Babsie zijn geen standaard dichters. Vanzelfsprekend is hun eerste bundel Stereo ook geen standaard bundel. In hun debuut zijn gedichten te lezen die het dichtersduo in stereovorm voordraagt.

Daarnaast zijn er ook foto’s, krantenartikelen, programmaboekjes, lovende woorden van fans en kritische woorden van collega’s in verzameld. Hoe vaak hebben Kila&Babsie opgetreden in een auto? Hoeveel objecten zijn naar het dichtersduo vernoemd? In welke stad traden ze het vaakst op? Wat was de raarste locatie? De bundel geeft een overzicht van de poëzie en een kijkje in het leven van het dichtersduo Kila&Babsie.

Details

  • ISBN’s: 9789081642415
  • Uitgever(s): Keeshond

Like / Share / Rate

Goed verhaal toch. Like of share dit artikel met je vrienden…

One Reply to “Kila & Babsie over hun bundel Stereo. Met muziek.”

  1. Ik ken Kila en Babsie verder niet ofzo, maar deze bundel heb ik wel gelezen een keer, en die vond ik echt heel erg leuk. Ja, echt leuk. Mooie gedichten maar niet te hoogdravend enzo. ofzo. Echt mooi, favoriete gedicht: die ene over pannenkoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *