Julia over Geheimen van het Wilde Woud – Tonke Dragt



“Ik vind het een heel leuk boek omdat het spannend is en heel veel fantasie heeft. Het gaat over ridder Ristridin en zijn schildknaap Tiuri. Maar dan gebeuren er allemaal dingen die ze niet verwacht hadden…”
Julia, 10, scholier, later actrice, Amstelveen

Bestel Geheimen van het Wilde Woud hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Geheimen van het Wilde Woud over

Langzaam liep ridder Ristridin verder. De sneeuw kraakte onder zijn voeten en nu en dan braken er takjes af. Verder geen geluid. Hij voelde zich als een reiziger in het Land van de Dood. Dit was het Wilde Woud, waar Dagonout koning was, al had hij het nooit betreden en wist hij niet welke geheimen het verborg. En ik? dacht Ristridin. Ik die ze ontraadseld heb, zal ik er ooit levend uit komen om te vertellen wat ik weet?

Ridder Tiuri en zijn vriend Piak gaan op zoek naar ridder Ristridin, want hij is nooit teruggekeerd in zijn kasteel. Er worden vreemde verhalen verteld over het Wilde Woud: van ruwe rovers en bosgeesten, van doodlopende dwaalwegen en ruïnes, en van mysterieuze Mannen in het Groen...

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *