Dylan van Eijkeren over zijn boek Het beste restaurant van Italië – De lekkerste reis aller tijden“Ik dacht: Ik ga alleen maar eten en drinken in Italie, en via dat eten en drinken beschrijven hoe Italie werkt."
David, 43, reisverhalenschrijver, Amsterdam

Bestel Het beste restaurant van Italië - De lekkerste reis aller tijden hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Het beste restaurant van Italië - De lekkerste reis aller tijden over

In 2010 maakt Dylan van Eijkeren een culinaire reis kriskras door het land van pasta, ham, buffelmozzarella en wijn. Hoewel eten centraal staat en er dagelijks een nieuwe culinaire uitspatting op de agenda komt, gaat het in dit reisboek vooral om de ontdekking van het echte Italie.
Aan de hand van de lokale keuken onderzoekt Van Eijkeren de culturele en maatschappelijke verschillen tussen de Italiaanse regios. Het resultaat: een grappig, smakelijk en lichtverteerbaar maar literair getoonzet reisverhaal.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *