Barbara over Water voor de Olifanten – Sara Gruen

Bestellen via WILTBBestellen? Doe dat dan svp via ons. Why I Love this Book ontvangt 5% van de verkoopprijs. Daarvan doen we deze site. Of beter nog: bestel al je Bol boeken via ons. Bestellen bij BOL.comBestel Water voor de Olifanten:

 

Beschrijving

2,5 miljoen exemplaren verkocht in de VS! Rechten verkocht aan 40 buitenlandse uitgeverijen. De 94-jarige Jacob kijkt terug op zijn leven bij een derderangs circus. Hier verzorgde hij Rosie, de olifant die het circus voor de ondergang moest behoeden. Dan leert Jacob Marlena kennen, de betoverend mooie ster van het paardennummer, en de echtgenote van August, de charismatische, maar wrede dierentrainer. Jacob komt klem te zitten tussen zijn liefde voor Marlena en zijn wens te worden opgenomen in de familie van circusartiesten, en kan alleen gered worden door een moorddadig geheim dat de circustent doet instorten. Water voor de olifanten werd door de Amerikaanse boekhandels gekozen tot Beste Boek in 2007. Een meeslepend en indringend verhaal, zo beeldend dat het leest als een film. Esta Weergaloos geschreven roman. Ze schrijft als door de hemel gezonden. nu.nl

Details

  • ISBN’s: 9789058315779
  • Uitgever(s): Maarten Muntinga

Like / Share / Rate

Goed verhaal toch. Like of share dit artikel met je vrienden…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *