ico-spacergreyico-spacerwhiteico-zoekenico-spacerredNieuwe video'sico-spacerredVideo's per genreico-spacerredico-geslachtico-spacerredVideo's door auteursico-spacerredVideo's per taalico-spacerredVideo's per leeftijdico-spacerredMust see video'sico-spacerredico-spacerwhiteIk wil ook een video makenico-spacergrey2ico-uitlegico-spacergrey2Wekelijkse email nieuwsbriefico-spacergrey2Koop je boeken via ons.ico-spacergrey2ico-spacerwhite

#WINNING – WhyILoveThisBook wint de Prissma Pitch

WhyILoveThisBook wint de Prissma PitchWhy I Love This Book heeft de Prissma Pitch gewonnen. Donderdag 23 juni gaf ik  een presentatie in het Kurhaus in Scheveningen. En won prompt de  juryprijs!

Die prijs was niet mis:

  • Waardecheque t.w.v. EUR 1.000 (aangeboden door NVB)
  • Volledig betaalde studiereis t.w.v. EUR 1.500 (aangeboden door NVB)
  • Waardecheque t.w.v. EUR 10.000 te besteden aan GO-opleidingen(aangeboden door KBenP)

How cool is that.

 

De jury over WhyILoveThisBook

“Het initiatief is (esthetisch) mooi en maatschappelijk relevant. De jury was gecharmeerd van de eenvoud van de website en de prikkelende, enthousiaste, persoonlijke ‘uit het hart’ en gedreven presentatie.”


Prissma is een jonge, dynamische en professionele club met bijna 700 leden uit de wereld van media en informatie. Het is een afdeling van de NVB en organiseert activiteiten voor Informatie experts, zoals kennismiddagen, bedrijfsbezoeken, masterclasses en studiereizen. Meer info hier.

Binnenkort meer details over de prijs en foto’s.