ico-spacergreyico-spacerwhiteico-zoekenico-spacerredNieuwe video'sico-spacerredVideo's per genreico-spacerredico-geslachtico-spacerredVideo's door auteursico-spacerredVideo's per taalico-spacerredVideo's per leeftijdico-spacerredMust see video'sico-spacerredico-spacerwhiteIk wil ook een video makenico-spacergrey2ico-uitlegico-spacergrey2Wekelijkse email nieuwsbriefico-spacergrey2Koop je boeken via ons.ico-spacergrey2ico-spacerwhite

22 juni: WhyILoveThisBook @ ‘10 jaar Amstelveen Stadsplein’

Bibliotheek Amstelland 10 jaar

klik voor groot

WhyILoveThisBook gaat woensdag a.s. video’s maken bij het 10-jarig bestaansfeest van de Bibliotheek Amstelveen.

De burgemeester komt een filmpje maken, en we hopen ook Dikkie Dik, Geronimo Stilton, de stadsdichter, heel veel kinderen en overige bezoekers voor de camera te krijgen, om in 1 minuut over een boek te vertellen waar ze van houden.

Ook zin om te komen en een videootje te maken?
Wij zijn er van 13:30 – 17:30. Hieronder meer info.

UPDATE: Bekijk alle video’s die we maakten op dit event hier.

Meer info

“In juni bestaat de Bibliotheek Stadsplein in Amstelveen tien jaar. Dit betekent dat het vlaggenschip op deze plaats al tien jaar garant staat voor literatuur, cultuur en media in Amstelveen. En dat vieren wij woensdag 22 juni op gepaste manier met onder andere veel activiteiten voor jong en oud en de invoering van de nieuwe huisstijl. Ook Why I love this book staat op het programma en maakt vandaag filmpjes in de bibliotheek. Vertel in een minuut over uw favoriete boek. De burgemeester van Amstelveen  doet ook mee! De toegang is gratis.

Een greep uit het programma op 22 juni. Van 11 tot 12 uur serveren wij koffie of thee met een tompouce en draagt stadsdichter Koos Hagen een speciaal gedicht voor. De hele dag door kunnen bezoekers hun creatieve ideeën over de bibliotheek van de toekomst kwijt op de creaplek en ons moodboard en om 13.30 bijt burgemeester Jan van Zanen het spits af voor het project Why I Love This Book. Tussen half twee en vier uur is Geronimo Stilton aanwezig, loopt Dikkie Dik die middag regelmatig rond en is er voor alle leeftijden een game-event op de Kinetic, interactieve prentenboeken en voorlezen voor de kleintjes. Verder komt er een Experience tour (een kijkje nemen achter de schermen), buitenschaak, kan men zich laten voorlichten over e-books en e-readers of kennismaken met het Stadsarchief op een van onze smartboards.  Ook zullen we ons nieuwe Zomerprogramma presenteren. Kijk voor het volledige programma op de website van Amstelland Bibliotheken.
Kom langs, beleef de nieuwe huisstijl en vergeet de folder met het zomerprogramma niet mee te nemen! In alle Amstelland Bibliotheken, dus ook in Uithoorn, Kudelstaart en Aalsmeer krijgen bezoekers op woensdag 22 juni een tasje mee, vol met nuttige informatie en verrassingen…

Wijzigingen voorbehouden.”