Woof! Konininginnenacht

woof!Why I Love This Book is te gast bij WOOF! op Koninginnennacht 2011, in het Rozentheater Amsterdam.

Alle video’s die we daar gemaakt hebben, vind je hier.

Wat is Woof?

Als je aan WOOF! denkt, denk dan aan een festivalachtige avond met een aaneenschakeling van optredens op het gebied van theater, muziek, dans, film en DJsets in verschillende ruimtes van het Rozentheater.

WOOF! is het eigen feestje van het Rozentheater met optredens van podiumartiesten die op het punt staan door te breken of dat al hevig aan het doen zijn. Zoals altijd is de presentatie in handen van Oscar Kocken.
VRIJDAG 29 APRIL 2011: Een onhollands goeie koninginnenacht – WOOF!!

Met in ieder geval: – SKIP & DIE – neder-afro-electrobeat – LES MIAMI PUNQUE – draaitafel-gitaar-duo – CIRCUS TREURDIER – muziektheater – DJ MASTER LIE – old skool rock-’n-l’ectro – LOOP THE BALLOON – beukende beats met ballonnen – WIR SIND PETER PAN – gothic performance – FRANCESKA WAGENAAR – theater – SADETTIN KIRMIZIYÜZ – theater – DE ZUIDERLINGEN – literatuur met zachte g – IVO VICTORIA – nog meer literatuur – DE RENNENDE GEK- live trailer 
en WHY I LOVE THIS BOOK one minute book review videos.

Een tipje van graag geziene, eerdere gasten: Roosbeef, Lucky Fonz III, Bas Haring, Gummbah, Lola Kite, de Staat, the Tunes, Pien Feith, LnSaint, Nik van den Berg enzovoort zeg het voort.

De eerstvolgende editie: Vrijdag 17 Juni 2011!

Meer info hier en hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *