Harm over Straight Life (The Story of Art Pepper) – Laurie Pepper“Het gaat over het leven van Art Pepper, de jazzcultuur van de jaren 40. Als je iets kon, trompet of saxofoon spelen, had je het gemaakt in die tijd. Drugs, alcohol en vrouwen kwam er dan bij.”
Harm, 35, cameraman, Amsterdam/Rotterdam

Bestel Straight Life (The Story of Art Pepper) hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Straight Life (The Story of Art Pepper) over

Art Pepper (1925-1982) was called the greatest alto saxophonist of the post-Charlie Parker generation. But his autobiography, Straight Life , is much more than a jazz bookit is one of the most explosive, yet one of the most lyrical, of all autobiographies. This edition is updated with an extensive afterword by Laurie Pepper covering Art Peppers last years, and a complete and up-to-date discography by Todd Selbert.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *