ico-spacergreyico-spacerwhiteico-zoekenico-spacerredNieuwe video'sico-spacerredVideo's per genreico-spacerredico-geslachtico-spacerredVideo's door auteursico-spacerredVideo's per taalico-spacerredVideo's per leeftijdico-spacerredMust see video'sico-spacerredico-spacerwhiteIk wil ook een video makenico-spacergrey2ico-uitlegico-spacergrey2Wekelijkse email nieuwsbriefico-spacergrey2Koop je boeken via ons.ico-spacergrey2ico-spacerwhite

Dioraphte Jongerenliteratuur Prijs

De Dioraphte Jongerenliteratuur PrijsWhy I Love This Book doet mee met de Dioraphte Jongerenliteratuur Prijs.
We zijn bezig om video’s te maken met de zes genomineerde schrijvers. Updates volgen.

De Dioraphte Jongerenliteratuur Prijs (DJP) is “de enige literaire prijs voor jongerenliteratuur in Nederland en Vlaanderen/en literaire prijs voor het beste boek voor jongeren. De DJP bekroont boeken van hoge kwaliteit die actueel zijn en goed aansluiten bij de belevingswereld van jongeren.”

Alle video’s die we daarvoor maakten, vind je hier.

Meer info over de De Dioraphte Jongerenliteratuur Prijs vind je hier en bij het CJP.

De DJP is een gezamenlijk initiatief van Stichting Lezen Nederland en Stichting Lezen Vlaanderen, het Nederlands LetterenfondsCJP Nederland en CJP Vlaanderen en Boek.be, en wordt mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse Taalunie en Dioraphte.