Arjen Lubach over Buzz Aldrin, waar ben je gebleven? – Johan Harstad“Voor het eerst dat ik van een generatiegenoot denk: ik wou dat ik dat boek geschreven had. De toon is heel uniek, bijzonder en romantisch en toch grappig.”
Arjen Lubach, 32, schrijver, cabaretier & televisiepresentator, Amsterdam

Bestel Buzz Aldrin, waar ben je gebleven? hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Buzz Aldrin, waar ben je gebleven? over

Mattias is geboren in 1969, in de nacht van de eerste maanlanding. Om preciezer te zijn: op het moment dat Buzz Aldrin zijn voet in het maanstof zette. Buzz Aldrin is Mattias” grote idool. Een man die belangrijk werk deed, maar in de aangename schaduw van Neil Armstrong kan leven. Precies het onopvallende leven dat Mattias zelf voor ogen heeft.Als zijn relatie strandt, besluit hij op het aanbod van een vriend in te gaan en met diens band mee te varen naar de Faer er. Naar het land waar geen boom groeit, het land dat op de maan lijkt. Maar eenmaal aan boord gaat het mis. Mattias stort in en wordt wakker op een verlaten weg, doorweekt, gewond en – om onverklaarbare redenen – met 15.000 Noorse kronen op zak.
Buzz Aldrin, waar ben je gebleven? is een roman over Kodak-momenten, astronauten en de troostende muziek van The Cardigans. Tegen het surrealistische decor van de Faer er en met onderkoelde humor schrijft Johan Harstad over een jonge tuinman die pertinent weigert sporen achter te laten.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *