Arjen Lubach over Buzz Aldrin, waar ben je gebleven? – Johan Harstad

 

Support Why I Love This Book

Bestel dit boek

Bestel dit boek via ons bij bol.com. Why I love this Book ontvangt 5% van de verkoopprijs. Daarvan doen we deze site.

Bestellen bij Bol.com

Of support Why I ♥ This Book en bestel al je BOL boeken hier.

 

Beschrijving

Mattias is geboren in 1969, in de nacht van de eerste maanlanding. Om preciezer te zijn: op het moment dat Buzz Aldrin zijn voet in het maanstof zette. Buzz Aldrin is Mattias” grote idool. Een man die belangrijk werk deed, maar in de aangename schaduw van Neil Armstrong kan leven. Precies het onopvallende leven dat Mattias zelf voor ogen heeft.Als zijn relatie strandt, besluit hij op het aanbod van een vriend in te gaan en met diens band mee te varen naar de Faer er. Naar het land waar geen boom groeit, het land dat op de maan lijkt. Maar eenmaal aan boord gaat het mis. Mattias stort in en wordt wakker op een verlaten weg, doorweekt, gewond en – om onverklaarbare redenen – met 15.000 Noorse kronen op zak.

Buzz Aldrin, waar ben je gebleven? is een roman over Kodak-momenten, astronauten en de troostende muziek van The Cardigans. Tegen het surrealistische decor van de Faer er en met onderkoelde humor schrijft Johan Harstad over een jonge tuinman die pertinent weigert sporen achter te laten.

Harstads taalgevoel is van een zeldzaam soort.” – Aftenposten Morgen

“Johan Harstad is gekomen om te blijven.” – DN

De Noorse Johan Harstad (1979) debuteerde op 22-jarige leeftijd met een succesvolle verhalenbundel. Buzz Aldrin, waar ben je gebleven? is zijn eerste roman. Harstad is grafisch ontwerper en schrijft voor radio en televisie.  [Bron: bol.com]

 

Details

  • ISBN’s: 9789057592492, 9057592495
  • Uitgever(s): Podium

 

Like / Share / Rate

Goed verhaal toch. Like of share dit artikel met je vrienden…

//

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *