ico-spacergreyico-spacerwhiteico-zoekenico-spacerredNieuwe video'sico-spacerredVideo's per genreico-spacerredico-geslachtico-spacerredVideo's door auteursico-spacerredVideo's per taalico-spacerredVideo's per leeftijdico-spacerredMust see video'sico-spacerredico-spacerwhiteIk wil ook een video makenico-spacergrey2ico-uitlegico-spacergrey2Wekelijkse email nieuwsbriefico-spacergrey2Koop je boeken via ons.ico-spacergrey2ico-spacerwhite

Live!

Why I love this Bookwww.whyilovethisbook.com is live. Vol bijzondere boekentips voor lezers.

In filmpjes van 1 minuut vertellen mensen waarom dat ene boek zo bijzonder voor hen is. Het idee achter deze site is simpel: mensen hun favoriete boek en hun persoonlijke ervaring met dat boek laten delen.  Het resultaat is hopelijk een immer groeiende collectie van fantastische en bijzondere boekentips.

Vragen, suggesties of wil je zelf ook op de site staan met een mooi verhaal over je favoriete boek? Mail!

Alle boeken zijn ook te koop via deze site bij bol.com. Why I love this Book krijgt 5% van de verkoopprijs. Daarvan doen we deze site.